Verschillende soorten smelters en stromakelaars

Rigide, gesloten celschuimstructuren gemaakt van PVC worden ook puincontainers genoemd en worden gebruikt om een verscheidenheid aan objecten te ondersteunen, van lichttorens tot zware machines. Zoals de naam al doet vermoeden, hebben deze containers zeer lange zijkanten en zijn ze stijf. Vaak zullen ze worden geconstrueerd uit stalen buizen om een maximale sterkte te garanderen. Er zijn twee soorten stijve puincontainers: zijgedeelten die dalen en de onderste delen die aan de muur zijn.

Beide soorten puincontainers zijn verkrijgbaar in verschillende maten en configuraties, waaronder de meest voorkomende typen die worden gezien in bouwplaatsen: haak- en emmervormige containers. Beide typen puincontainers kunnen in een breed scala aan toepassingen worden gebruikt, hoewel niet alle toepassingen dezelfde constructie vereisen. Naast de grote verscheidenheid aan toepassingen, is er ook veel variatie in de materialen die worden gebruikt om puincontainers te construeren – zowel in termen van kwaliteit als kwantiteit.

Aangezien de naam al aangeeft, is de hoofdfunctie van de emmervormige containers om puin op zijn plaats te houden.

Op het maaiveld kunnen ze tot 1000 kilogram (ogenschijnlijk het gewicht van drie mannen ondersteunen en kunnen ze een groot aantal objecten aanpassen. Op dakhoogte kunnen ze veilig een gelijk aantal kilogram bevatten, maar met minder veiligheidsvoordeel. Ofwel type van puincontainer kan worden uitgerust met een ratel of een bladveermechanisme om eenvoudige bevestiging toe te staan aan het dak, de zijkanten of de basis.

Zoals de naam al doet vermoeden, is een haak- en lussysteem een van de meest voorkomende manieren om puincontainers te gebruiken. De ene kant van het systeem hecht aan de haak aan de andere kant, die vervolgens aan de emmer zelf hecht. Het haak- en lussysteem wordt meestal gebruikt om een lading op een plat dak of tegen een muur of post te beveiligen. Het is een van de gemakkelijkste en veiligste manieren om ladingen tegen elke structuur te beveiligen. In sommige gevallen kunt u merken dat het systeem geen toegewijde ondersteuning heeft, in welk geval u mogelijk extra ondersteuning moet gebruiken, zoals balken en platen.

Als het doel van uw afvalverwijdering of transport is voor buitentoepassingen, dan heeft u waarschijnlijk een van de platte daktypes van puincontainers nodig, die op grote schaal worden gebruikt in bouwplaatsen. Deze puincontainers worden vaak geleverd met een dak bij heftrucks en kunnen worden uitgerust met een van de twee handvatten of een enkele platte bedrade masthendel. Ze zijn perfect voor het dragen of verplaatsen van een kraan, en zijn de voorkeurskeuze bij het transporteren van puin over lange afstanden (tot 300km).

Bij het opslaan van sloopafval, is het waarschijnlijk het beste om te kiezen voor een puincontainer met een interne heftakel, om gemakkelijker toegang toe te staan tot de inhoud.

Voor binnentoepassingen zal de eenvoudigste puincontainer waarschijnlijk een van de rateltype-eenheden zijn. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten, en de bovenste randen A en B worden over het algemeen gewezen, om het tillen te vergemakkelijken en het gewicht te verlagen. Platte dakdozen zijn een ander alternatief, verkrijgbaar in een reeks afmetingen, ontworpen om bovenop bestaande trappen of ladders te worden getransporteerd. Dit soort containers zijn echter meestal ongeschikt voor gebruik binnenshuis vanwege het gebrek aan ondersteuning. Rake-vormige containers zijn met name beter geschikt voor gebruik binnenshuis, omdat ze een betrouwbare houdvermogen bieden, terwijl ze ook een plat dak of een andere ondersteunde structuur mogelijk maken om hierboven te worden opgericht.

Kijk op onze website wat de mogelijkheden zijn! https://www.afzetbak.nl/container-huren-voor-klus-bedrijf/puin-containers 

loading
×