Intaking Tuning – Making Your Car Go Snel!

Auto-tuning wordt vaak beschouwd als een activiteit die alleen autofilatoren zouden kunnen doen. De waarheid is echter dat het iets is dat iemand kan doen, zelfs degenen die niet in de auto tunen, door een stuk van de verbeelding. In feite zijn er een groot aantal voordelen die afstemmen kan brengen naar uw auto die niet meteen voor de hand liggend zijn. Hoewel deze voordelen zeker kunnen toevoegen aan het genot van het rijden, kunnen ze voordelen hebben die u misschien niet anders verwacht.

Een van de meest populaire auto-afstemmingsmodificaties is om hoogwaardig stikstofoxide aan het verbrandingssysteem toe te voegen. Stikstofoxide is eigenlijk een gas dat is toegevoegd aan het uitlaatsysteem van moderne voertuigen. Dit gas wordt gecreëerd door de Nitrous Converter, die op zijn beurt is aangesloten op een kit die een stroom hogedrukuitval produceert. Wanneer het in de motor wordt meegenomen, fungeert het als een katalysator door het stikstofoxide te ontstoken, waardoor zeer sterke emissies met veel kracht uitoefenen.

Terwijl het stikstofoxide een van de meer bekende voordelen van autotuning is, is een andere populaire wijziging om een autotuning-systeemchip toe te voegen. De chip kan worden aangepast om meer of minder vermogen te produceren, en in veel gevallen beide. Dit betekent dat afstemming kan worden aangepast voor elk voertuig, in plaats van beperkt te zijn tot de prestatieniveaus van de voorraad.

Als je tv-shows hebt gezien waar amateur-tuners in staat zijn om buitensporige hoeveelheden pk van hun auto’s te krijgen, begrijp je dan wat wordt bedoeld met de tuning van de auto. De meerderheid van de modificaties voor de tuning van de auto omvatten het verwijderen van een item op de motor, zoals een cilinderkop, een radiator of een ander element. Vaak is het doel van deze wijzigingen eenvoudig om het geluid van de auto te verbeteren. Er is echter een andere zijde aan deze specifieke niche, en dat is tuning kan ook worden gebruikt om de prestaties te wijzigen.

Hoewel de meeste tuning plaatsvindt in de motor, kan het soms ook plaatsvinden met het voertuiginlaatsysteem. Dit wordt vaak aangeduid als intake-tuning, omdat het wordt gebruikt om de prestaties te maximaliseren door de manier waarop de carburateur met de verbrandingskamer communiceert.

Er zijn eigenlijk verschillende populaire modificaties die hiervan profiteren, en ze omvatten alles van grote gasklep krimpt tot extreem agressieve lichtaanwijzingen. Hoewel de meeste modificaties worden uitgevoerd in de Motor Bay, kan race-tuning ook plaatsvinden met het inlaatsysteem van voertuigen.

Een van de meest populaire aanpassingen die zijn gedaan met interne verbrandingsmotorafstemming, vooral als het wordt uitgevoerd door een professionele tuner, wordt een race-tuning genoemd. In dit proces zal de persoon zeer kleine veranderingen maken die specifieke componenten optimaliseren om op een specifieke manier te werken. Een goed voorbeeld hiervan zou een motor krachtiger maken bij lage toeAls u geïnteresseerd bent in het optimaliseren van de prestaties van uw voertuig, is er geen snellere manier dan om het professioneel te laten doen.ren, maar het hebben van zuiniger bij hogere toeren. Race-tuning wordt niet alleen gebruikt voor voorraadvoertuigen; Als u geïnteresseerd bent in het optimaliseren van de prestaties van uw voertuig, is er geen snellere manier dan om het professioneel te laten doen.

https://www.chipperformance.nl/

loading
×