Hoe een kogelboekje te starten

Ik ga met je praten over hoe je een bullet-dagboek kunt starten. Het kostte me voor altijd om dit te doen. Veel mensen doen het typische start van een wekelijks of maandelijks tijdschrift, maar ik wilde dat niet. Zie je, ik had al een vrij georganiseerd leven en toen ik Bullet tijdschriften begon te doen, was mijn leven ongeorganiseerd. Ik verloor het spoor van de tijd en de dingen waren gewoon overal bezaaid. Het enige dat echt draaide, was het bullet notebook-systeem.

In dit volgende artikel zal ik je precies laten zien wat de bullet notebook is, waarom het de perfecte oplossing is om meer georganiseerd te worden en hoe je een bullet-dagboek kunt starten. Kun je raden wat het probleem is? Je hebt absoluut geen idee waar alles is! Maak je geen zorgen, ik geef je een antwoord in slechts een seconde. Ja, dat is goed, je hebt geen idee waar alles is!

Dat is waar het leuke van kogeljournaling is: Zodra je een goed systeem krijgt, zal alles voor je op zijn plaats vallen. Je planner zal je helpen je week, je maand, je jaar te plannen, maar je zult nooit echt weten waar alles is, tenzij je een kijkje neemt. Als u wilt weten hoe u een kogeljournaal kunt starten, laat u zien hoe uw planner kan worden gebruikt om uw activiteiten voor het komende jaar en daarbuiten te plannen.

Met de planner in de hand is alles wat je hoeft te doen, een snelle blik neemt en alles wat je hebt afgezet, verschijnt voor jou.

Een van de redenen waarom ik niet aanbeveel om te leren hoe je een bullet-tijdschrift alleen kunt starten, is omdat het moeilijk om te onthouden om alles wat je wilt doen op te schrijven. Als je dit niet doet, eindigt je aan het einde van elke dag niets. Ik wil ervoor zorgen dat ik dingen gedaan krijg, dus ik zorg ervoor dat ik mijn planner altijd bij me houd. Het werkt als mijn herinnering dat ik elke dag iets nodig heb of ik vergeet het.

Op deze manier mis ik alles en ik herinner me altijd dat ik dingen naar beneden moet schrijven.

Dus de eerste stap is om aan de slag te gaan, wat betekent kopen of maken van een nieuwe notebook of rubberen pad (uw keuze). Noteer vervolgens alles wat u in uw kogeljournaal op papier wilt doen. Als u bijvoorbeeld een notebook gebruikt, noteert u de gebeurtenissen die u in een bepaald restaurant op uw notebook hebt gegeten. Als je een rubberen pad gebruikt, noteer dan wat je tijdens je dag in je opkomt (stop niet wanneer je het schrijven bent).

Begin met het bijhouden van uw dagelijkse logboeken en schrijf elke dag in de notebook of rubberen pad. Je zult verrast zijn door hoeveel je kunt doen zodra je aan de slag gaat. Bullet-tijdschriften zijn prachtige manieren om uw dagelijkse logboeken te krijgen georganiseerd en op één plaats. Vergeet niet om consistent te zijn en laat je uitstel je niet stoppen!

Klik hier https://www.mylovelynotebook.nl/

loading
×