Een Diamond Painting-foto kiezen

Een Diamond Painting-foto kiezen

Bij het maken van een diamantschilderij is het belangrijkste om in gedachten te houden het kiezen van de juiste afbeelding. Als u de verkeerde afbeelding kiest, is het voltooide kunstwerk van lage kwaliteit en krijgt u waarschijnlijk spijt van de koper. Hier is wat advies om u te helpen bij het kiezen van de perfecte afbeelding. Lees verder om meer te weten te komen over het proces van het kiezen van de beste foto voor een diamond painting. Houd ook rekening met de grootte van het canvas Mythofasia.nl Diamond painting foto.

Diamant schilderij foto

De eerste stap bij het maken van een diamantschilderij is het kiezen van de juiste maat van het canvas. U moet voorzichtig zijn met het kiezen van de juiste grootte van de afbeelding voor de details en het gezicht. Een portret dat te groot of te klein is, ziet er misschien kinderachtig en cartoonachtig uit. Daarnaast moet je een schaal kiezen die past bij het onderwerp. Kies voor eenvoudige afbeeldingen een klein of halfklein formaat. Ga voor abstracte en complexe afbeeldingen voor een groter formaat.

De grootte van het canvas is ook belangrijk. Middelgroot werkt het beste voor portretten en scènes. Een semi-middelgroot canvas werkt goed voor portretten en gezichten met meer detail. Een canvas van groot formaat is het beste voor grote portretten of scènes. Maar vergeet niet dat de pixelgrootte er niet toe doet, zolang het beeld maar helder en van hoge kwaliteit is. Als je het niet zeker weet, probeer dan in te zoomen op de afbeelding om de pixelgrootte te zien. Als u niet zeker weet wat u moet kiezen, kunt u bij de meeste op maat gemaakte drukkerijen een foto ter goedkeuring opsturen.

Klik door naar de website: Mythofasia.nl

 

Tags:

loading
×